Torsdagen den 28:e maj blir det modevisning på Långsjögården kl 18.30.

 

Vi har i år lyckats locka ännu fler leverantörer. Vi kommer att visa vuxenkläder från Greenhouse och Linboa, underkläder från Fin InUnder och barnkläder från Lingon & Blåbär. Vi kommer även att visa produkter från Kicks.

 

Via länken nedan hittar du inbjudan.

Inbjudan Modevisning  

Locka med dig vänner, bekanta, arbetskompisar och hela eller delar av släkten! Boka biljetter genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller genom att ringa någon av oss. Telefonnumren hittar du i inbjudan. 

Sprid gärna information om modevisningen till alla som kan vara intresserade.

Välkommen!

 

Flotten flöt iväg måndagen den 27:e april. Vi har 6 gissningar på den 27:e april och vi kommer inom kort att lotta ut en vinnare bland dessa. 

De som har gissat på den 27:e april är:

 

Arne o Agnetha Höglund
Michael Juutinen
Lars Sjölander
Gary Malmborg
Inger Westin
Rasmus Ullström 

 

 

 

Tidigare år har flotten flutit iväg den 2:a maj respektive den 20:e april. 

  

Flotten står fortfarande kvar på förmiddagen den 26:e april. Men det börjar närma sig. Det är max 5 meter kvar till iskanten.

Det är nu 71 gissningar som är kvar i tävlingen.

De närmaste dagarna ser gissningarna ut så här:

2009-04-26 2 gissningar

2009-04-27 6 gissningar

2009-04-28 12 gissningar

2009-04-29 9 gissningar

 

Bildernar är tagna 11.25 den 26:e april.

Flotten står fortfarande kvar. Det är nu 5 gissningar som är ute ur leken men det är fortfarande 74 som kan vinna!

Så här såg det ut kvällen den 23:e april.

På nersidan av bron är det helt öppet

 

Söndagen den 5:e april deltog Maria Jonsson och Mikael Edfors i distriktsstämman för Västernorrlands Bygdegårdsdisktrikt.

Stämman hölls i Häggdångers Bygdegård. I Västernorrland är 65 bygdegårdar anslutna till Bygdegårdarnas Riskförbund och drygt 30 personer deltog på stämman.

Förutom årsmötesförhandlingarna bjöds vi på underhållning av Martin Westerholm. Det var inspirerande att få träffa så många engagerade bygdegårdsrepresentanter.

Söndagen den 29:e mars höll vi årsmöte i Långsjöbygdens Byggnadsförening på Långsjögården. Vi tackade av Rudolf Sundström som suttit som ordförande i 22 år(!). Ny ordförande blev Maria Jonsson och som sekreterare valdes Helen Malmborg. Roger Ullström sitter kvar som kassör och Mikael Edfors som vice ordförande.  Mickael Juutinen kvarstår som ledamot i styrelsen.

Vi valde in flera nya medlemmar i nöjeskommittén och där ingår nu Malin Ullström , Maria Jonsson, Berit Bylund, Emma Edfors, Gary Malmborg, Andrea Roos, Erika Nylén och Åsa Knies.

Verksamhetsberättelsen för 2008 finns att läsa under fliken Om föreningen.

Kvällen avslutades med en god smörgåstårta.

 

 

 Fredagen den 3:e april uppträdde Nick Borgen på Långsjögården.

 

 

 

 

 

Nick bjöd på en härlig blandning musik varvat med mycket humor.

Uppträdandet som bestod av två akter innehöll allt ifrån stämningsfulla ballader, rocklåtar och allsång till schlager. En härlig mix av seriösa tolkningar av artister som Cornelis Wreesvijk och Beatles med omskrivna slagdängor och bondkomik.

Publiken hängde glatt med i allsång, bland annat till ett potpurri på schlagertemat och Nicks tolkning av ”Ont det gör ont” bjöd på många skratt.

Nick tog oss med på en resa till en rad olika platser, allt ifrån Nordnorge till England och från en ljuv sommaräng till schlagerfestivalen. Han delade generöst med sig av såväl sitt liv som artist som sitt privatliv.

Alla som var med under kvällen skriver nog under på att det var en riktigt trevlig kväll och att det var lyckat att vi lockat en riktig artist till Långsjögården.

  

 

  

Malin och Gary njuter av Nick Borgens musik                   Berlotte och Lennart skrattar åt ett av alla skämt             Agnetha klappar med i takten

   

Nicks tolkning av Ont det gör ont roade hela publiken

Linda och Peder verkar trivas                     Siv och Lisbeth sjunger med i allsången       Micke och Uno har en trevlig kväll

 

Maria tackar för en fantastisk kväll              Nick ställer upp på idolbild med Lisbeth och Siv