Beskrivning av Projetket Utemiljö

Vi har startat ett projekt för att förbättra Långsjögårdens Utemiljö.

Vårt mål med projektet är en välkomnande gård med ett tilltalande helhetsintryck. Vi vill erbjuda en trafiksäker och barnvänlig utemiljö som uppmuntrar till utomhusaktiviteter.

Till höger finns mer info om de olika delprojekten.

Projektets budget är på närmare 300 000 kr. Den största delen av projektet finansieras med bidrag från Leader Höga Kusten. Vi står även för en del av finansieringen själva och projektet omfattar många timmars ideellt arbete. Vi önskar att även företagen i bygden vill hjälpa oss med finansiering av projektet. Detta kan företagen göra genom dessa föreslagna sponsorpaket:

Stora paketet innefattar reklamplats på hemsida, anslagstavla och grupputskick till bygdens invånare. Det innefattar också en gratis uthyrningsdag av Långsjögården. Detta till en kostnad av 8 000 kr.

Mellanpaketet innefattar reklamplats på hemsida och anslagstavla. Detta till en kostnad av 4 000 kr.

Lilla paketet innefattar reklamplats på anslagstavla. Detta till en kostnad av 2 000 kr.

Om ni är intresserad av något av sponsorpaketen eller om ni har egna förslag på hur ni kan sponsra Långsjögården eller andra funderingar, kontakta då någon av oss i styrelsen eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi har också beslutat att införa ett stödmedlemsskap. Som ni kanske känner till är Långsjöbygdens Byggnadsförening en förening där man köper andelar. En andel kostar 10 kr och man måste äga 3 andelar för att vara en fullvärdig medlem. Det är alltså inga stora summor som vi får in till föreningen via andelsägandet. Vi vill dock gärna behålla denna modell för att bevara traditionerna. Ni som inte redan äger andelar i Långsjögården är självklart välkomna att teckna andelar. Vi kompletterar nu andelarna med ett årligt stödmedlemsskap, se länken nedan. Vi hoppas att ni är många därute som vill vara stödmedlemmar!

Länk Stödmedlemsskap

Vi hoppas också att ni har tid att hjälpa oss med ideellt arbete.

Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar eller idéer, och om ni vill hjälpa till.

Vi hoppas att vi med hjälp av detta projekt ska kunna göra Långsjögården ännu mer attraktiv, både för våra egna arrangemang och för uthyrning till
privatpersoner, företag och andra föreningar. Vi är måna om en levande landsbygd!